27. mai 2024
Home Støtteuttalelser til heismontørene i Schindler Norsk Havnearbeiderforening: Fagbevegelsen må stå opp mot Schindler og NHO

Norsk Havnearbeiderforening: Fagbevegelsen må stå opp mot Schindler og NHO

0
Norsk Havnearbeiderforening: Fagbevegelsen må stå opp mot Schindler og NHO

Nok en gang utsettes en Stolt arbeiderforening av NHO sin våte drøm om å styre arbeidslivet i Norge. Nå må fagbevegelsen stå opp og si i fra på en slik måte at meldinga virkelig oppfattes av NHO og Schindler. Dere har vår fulle støtte i kampen og vi skal bistå så godt vi kan. Det å avskjedige en hovedtillitsvalgt er så alvorlig at her må alle kluter settes inn. Det sies at NHO har åpnet sparegrisen på 800 milliarder til ære for Schindler da må vi i fagbevegelsen åpne opp solidaritets kontoen for Heismontørene som står i kampen for fagbevegelsen. Vi kan faen ikke finne oss i at motparten bruker ulovlige midler for å oppnå sine mål det får de forhandle seg til.

Oppfordrer alle til å støtte denne klassekampen både økonomisk og gjennom handling.

STÅ PÅ HEIS…. HAVNEARBEIDERNE STØTTER DERE

Solidarisk hilsen
Bjørn Steffensen
Leder AVD 21 Havn Fellesforbundet

X