Norsk Havnearbeiderforening: Fagbevegelsen må stå opp mot Schindler og NHO

Nok en gang utsettes en Stolt arbeiderforening av NHO sin våte drøm om å styre arbeidslivet i Norge. Nå må fagbevegelsen stå opp og si i fra på en slik måte at meldinga virkelig oppfattes av NHO og Schindler. Dere har vår fulle støtte i kampen og vi skal bistå så godt vi kan. Det å avskjedige en hovedtillitsvalgt er så alvorlig at her må alle kluter settes inn. Det sies at NHO har åpnet sparegrisen på 800 milliarder til ære for Schindler da må vi i fagbevegelsen åpne opp solidaritets kontoen for Heismontørene som står i kampen for fagbevegelsen. Vi kan faen ikke finne oss i at motparten bruker ulovlige midler for å oppnå sine mål det får de forhandle seg til.

Oppfordrer alle til å støtte denne klassekampen både økonomisk og gjennom handling.

STÅ PÅ HEIS…. HAVNEARBEIDERNE STØTTER DERE

Solidarisk hilsen
Bjørn Steffensen
Leder AVD 21 Havn Fellesforbundet

Forrige artikkelIvar Evjevollen, en siste hilsen
Neste artikkelBravida Montørklubb Trondheim støtter heismontørene i Schindler